Kom je ook?

Het is een prachtige dag. Er is een ploegje aan het werk in de polder om de route uit te zetten. De watertafels krijgen hun plek. Alle inschrijvingsformulieren liggen klaar, de kadootjes voor de kinderen ook. Spandoeken worden opgehangen bij de start, de vrijwilligers worden al een beetje onrustig. Straks komen de verkeersregelaars, de EHBO-ers en alle andere mensen die, samen met de lopers, er weer een succes van maken, vandaag: van de Westernielandrun!

Kom jij ook? De inschrijving voor de kinderloop is bij het Addingapark, de inschrijving voor de 5 en de 10 km is vanaf 15.00 uur in het Dorpshuis. De start van de kinderloop is om 16 uur, de start van de 5 en de 10 km is om 16.30 uur. Nienke Homan, Gedeputeerde, lost het startschot en loopt zelf ook mee!

Let wel even op: de route is niet verkeersvrij. Je moet je dus, net als altijd, verantwoordelijk gedragen in het verkeer. Je hebt geen voorrang.

De boeren zijn druk in de weer met de oogst. Zij hebben, net als jij, haast. Wees begripvol.

In de polder, op de route van de 10 km, liggen veeroosters. Die kunnen glad zijn, rem af en loop er behoedzaam overheen.

VEEL LOOPPLEZIER!

Geef een reactie